Verf uw huis in het voorjaar of de zomer

ingevoerd op 05-02-2019

In het  voorjaar en in de zomer is het dé periode om het huis en tuinhout van een beschermende laag buitenverf te voorzien. Uiteraard moet de verf op de juiste wijze, met de juiste gereedschappen aangebracht worden. Gaat u zelf aan de slag? Wij adviseren u graag welke verf u het best voor uw woning en tuinhout kunt gebruiken en welke technieken u het beste kunt toepassen.

Laat u het over aan onze vakmensen? Het is tenslotte een hele klus om de buitenkant van uw huis te schilderen. Wij maken graag een vrijblijvende offerte op maat. Dan gaan onze schilders de steiger op en u blijft met beide benen op de grond!

 

Inspiratie nodig?

Er zijn ontelbaar veel verschillende soorten en merken buitenverf. Er is dus voldoende keuze en dat is fijn.  Het kan alleen wel lastig zijn de juiste keuze te maken. Kom daarom eens langs in onze winkel in Schagen. U vindt er volop inspiratie. Bovendien staan onze specialisten voor u klaar met een kop koffie en het juiste advies.

Samen zoeken we naar de juiste verf voor uw woning. We vertellen graag over de laatste trends en de bijbehorende kleuren en verfsoorten. Een eerste indruk is belangrijk, minstens zo belangrijk als de duurzaamheid van het schilderwerk en dat weten de medewerkers van Partners at Home als geen ander. 

 

71_org 71_org