4.4.19

ZWERVEN DOOR EEN LANDSCHAP VAN PRINTS EN KLEUREN

ZWERVEN DOOR EEN LANDSCHAP VAN PRINTS EN KLEUREN

In een smeltkroes van culturen en volkeren zwerven we als nomaden, bijna doelloos, van de ene plaats naar de andere. Nomadia van HOOKEDONWALLS neemt je mee op een trektocht doorheen ongecompliceerde textielpatronen. Een collectie die moeiteloos zijn bestemming bereikt: een frisse en gedurfde blikvanger in je interieur.

Aster: bloem met bravoure
Een print die niet onopgemerkt voorbijgaat. Dit florale design vervult haar rol met durf en dapperheid. Gestileerd, maar toch sierlijk dankzij het batik-effect. Een ware eyecatcher in elk interieur.

Accra: psychedelische print
Bijna psychedelisch, deze geometrische print met een opvallende urban look. Een groots effect op je muur, dankzij de herhalingen van dit kleine 

Accra: psychedelische print
Bijna psychedelisch, deze geometrische print met een opvallende urban look. Een groots effect op je muur, dankzij de herhalingen van dit kleine, maar fijne staafdessin.

Solid: solide schakels
Een dessin dat staat als een huis, stevig en solide. Deze sterke schakelprint, die als een ketting in elkaar valt, heeft geen nood aan franjes en details. Het geheel scoort met zijn recht-voor-de-raap-gehalte.

Axim: geometrische wave
Als een geometrisch weefsel golft dit strakke dessin over je muren. Ongecompliceerd en goed leesbaar door de duidelijke herhalingen, speciaal door de vormgeving die als een vlechtwerk in elkaar valt.

 

Hedera: tot in het oneindige
De klimop baant zich een weg omhoog, tot in het oneindige. Met takken die uitblinken in flexibiliteit, maar ook in kracht, waardoor ze letterlijk �n figuurlijk hoge toppen scheren op je muur.

Mazuri: natuurlijke kracht
Dit dessin - ge�nspireerd op de lijnen in de natuur: bladnerven, regendruppels, bamboestokken,� - is mooi in zijn eenvoud. Krachtig in zijn ingetogenheid. Een natuurlijk, allesomvattend verlengde van de collectie.

 

Advies & Inspiratie:

Partners at Home

Witte Paal 300

Schagen

 

Terug naar alle nieuws
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”