9.2.17

We plakken ze soms het liefst achter het behang�

Met enige regelmaat ziet Chrissy, styliste bij Partner at Home, ze binnenkomen. Vader, moeder en kinderen, op zoek naar het juiste behang voor de thema slaapkamer�

�Zoon Kees was er al lang al uit. De kleine grote man een duidelijk doel voor ogen: behang van Cars. Niets meer en niets minder. Op alle muren van zijn kamer. Moeder Annet was iets minder overtuigd over de behangkeuze van haar vierjarige zoon. Hoe gemakkelijk behangen ook is, het is een duurzaam product. Behang kies je niet voor even, het is de bedoeling dat het een tijdje meegaat.

Ze kwamen samen naar de winkel aan de Witte Paal om in de uitgebreide collectie kinderbehang te neuzen. Annet pakte al snel de boeken met blauw behang in diverse tinten en patronen. Kees was echter niet te vermurwen en kon maar niet kiezen tussen een behang met louter Bliksem McQueen of toch eentje waar ook alle andere Cars personages op te vinden zijn.

Annet wees Kees erop dat hij misschien over een tijdje Cars wel niet meer leuk zou vinden en ze dan het kinderbehang niet gelijk zouden vervangen. Kees wist zeker dat hij nooit uitgekeken zal raken op Bliksem en zijn vriendje Takel.

Ze kwamen er niet uit. Totdat ik ze wees op ons assortiment aan fotobehang. In een van de collecties hebben we behang in de vorm van een racebaan. Je waant je letterlijk een heuse autocoureur. Leuk voor kleine mannen die dol zijn op Cars, maar ook voor de iets grotere die de Formule 1 zijn gaan volgen. Een duurzaam behangetje dus.

Moeders was gelijk enthousiast. Nu Kees nog. Hij twijfelde, maar met de belofte dat hij wel een nieuwe Cars pyama mocht uitzoeken was hij om!

 

Ps. Vindt u het lastig om keuzes te maken? Of heeft u net als Kees en zijn moeder discussie over het juiste behang voor de slaapkamer? Kom dan eens langs bij Partners at Home. Chrissy en haar collega stylisten zijn specialisten op het gebied van woninginrichting, zij staan voor u klaar en adviseren u graag over onze uitgebreide collectie en alle mogelijkheden!

Terug naar alle nieuws
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”