11.6.20

Walk with us on the wild side

Trek mee op avontuur en ontdek de looks van de meest uitdagende natuurlijke materialen. De mooiste producten om jezelf mee te omringen, vind je immers in de natuur. Combineer deze met een vleugje high-tech en je cre�ert het luxueuze interieur van de 21ste eeuw.

Grant
Een spectaculair camouflage-dessin ge�nspireerd op een kudde zebra�s zoals je die ziet op de Afrikaanse steppe. In het abstracte lijnenspel van de zebravacht ontdek je hier en daar een verborgen zebrahoofd.

Eden
Een paradijselijk junglemotief met gestileerde planten en boomstammen tegen een soft touch achtergrond van houtnerven. De hoogglansfolie weerkaatst het licht, waardoor het lijkt alsof de zonnestralen door de rimboe schemeren.

Gallop
De ritmische combinatie van ronde vormen doet denken aan de hoefafdrukken van een zebra. Hetzelfde patroon komt terug, maar telkens in een andere schakering. Gallop suggereert een combinatie van met de hand uitgesneden kurkfragmenten met glanzende contouren.

Evora
Evora werd genoemd naar de gelijknamige Portugese stad, gekend voor zijn kurkboomplantages. Waar de densiteit van de kurk minder uitgesproken is, laat het suggestieve inlegwerk van een handgesneden kurkmotief, subtiel edelmetaal doorschemeren.

Deluxe
Deze elegante print in su�de-look is fluweelzacht en zorgt voor spontane lichte en donkere accenten. Dit patroon sluit perfect aan bij de actuele trend om rechte lijnen en ronde vormen te mixen. Het lijnenspel in hoogglans geeft het geheel een weelderig effect.
_
Section
Section is een print van exotisch notenhout met uitgesproken nerven, ingelegd in onregelmatige vorm. De glanzende lijnen van edelmetaal contrasteren met de grote vlakken van het patchwork. Hout is een edel natuurproduct dat altijd warm aanvoelt, duurzaam is en zeer decoratief.

FeroxIs afgeleid van het Latijnse �ferus�, wat �wild� betekent. De grof geweven papierdraden vormen door hun kleurcontrast, een klein geometrisch motief dat neutraal en natuurlijk aanvoelt.

Noble
Noble verwijst met een knipoog naar een dierenvacht. De soft velvet touch van het microfiber textiel geeft elke muur een rijkelijke, warme indruk.

 

Bron: Arte

Inspiratie & Advies:

Partners at Home
Witte Paal 300

Schagen

0224 213554

 

Terug naar alle nieuws
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”