11.6.18

Verandazonwering

Een warmte- en lichtregulerende bescherming om jouw serre of terrasoverkapping koel te houden.

Warmte- en lichtregulerende bescherming

Natuurlijk houden wij allemaal van de zon maar soms kan de temperatuur aardig oplopen. Om serres, terrasoverkappingen, verandas en lichtkoepels te beschermen tegen warmte en licht is verandazonwering ontwikkeld. Houd het hoofd koel onder jouw glazen dak en geniet altijd van aangename temperaturen in jouw tuin of woning.

Geniet van de zon

Beschermd genieten van de zon? Kies voor verandazonwering en profiteer van een koele serre, terrasoverkapping of kamer. Verandazonwering is op vrijwel iedere overkapping te monteren waardoor er altijd een passende oplossing voor jouw persoonlijke situatie is. De Malm� verandazonwering is zelfs als pergola te gebruiken!

Verandazonwering aan de bovenzijde

Door verandazonwering aan de bovenzijde van jouw terrasoverkapping of serre te plaatsen, worden het licht en de warmte effectief uit de ruimte geweerd. Je geniet daardoor vrijwel altijd van een aangenaam klimaat onder jouw overkapping of tuinkamer, ook op warme zomerdagen.

Collectie doekkleuren

Verandazonwering zie je bijna altijd, zeker bij toepassing op een glazen dak. Het is daarom belangrijk een weloverwogen keuze te maken voor de kleur van het zonwerende doek. Laat je inspireren door de Trend- en Urban Colors en blijf zorgeloos genieten van jouw verandazonwering!

 

Inspiratie & Stijladvies

 

Partners at Home

Witte Paal 300

Schagen

Terug naar alle nieuws
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”