10.4.18

Terrasoverkapping - Bosco

De Deponti terrasoverkapping Bosco: Ervaren als nummer 1 in prijs-kwaliteitverhouding!

Deze aluminium terrasoverkapping staat al enkele jaren bekend als de overkapping met de beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland! De Deponti Bosco onderscheidt zich van de Deponti Nebbiolo door een hoger afwerkingsniveau en meer keuzevrijheid op het gebied van uitstraling.

Standaard is de Deponti terrasoverkapping Bosco leverbaar in een breedtemaat van 4060, 5060 of 6060 mm uit één stuk en heeft een uitval van 2500, 3000, 3500 of 4000 mm diep. Gekoppeld kan echter een breedte tot 12 meter geleverd worden! Deze terrasoverkapping is verkrijgbaar in de lakuitvoeringen Crémewit (RAL9001), Antraciet structuur (RAL7024) en Verkeerswit structuur (RAL9016). De 16 mm dikke polycarbonaat dakbedekking kan standaard in helder of opaal (melkwit) worden geleverd. Standaard kan er worden gekozen voor een ronde of klassieke (Victoriaanse stijl) siergoot en halfronde of vierkante staanders.

De Deponti Bosco terrasoverkapping is ook leverbaar als Deponti Pigato met een verstevigd gootprofiel om een glazen dakbedekking toe te kunnen passen.

 

 

 

Inspiratie & Stijladvies

 

Partners at Home

Witte Paal 300

Schagen

Terug naar alle nieuws
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”