30.5.18

Straks met een veilig gevoel op vakantie

Een veilig, stevig en inbraakvertragend pantser voor het raam, optimale isolatie en verduistering.

 

Aangenaam woonklimaat

Een aangenaam woonklimaat en huiselijk comfort, het is iets waar wij allemaal graag het hele jaar door van profiteren. Rolluiken bevorderen de temperatuur in jouw woning: in de winter blijft het heerlijk warm binnen en in de zomer houd je alle ruimtes koel. Dat heeft niet alleen een positieve uitwerking op je humeur, het is ook gunstig voor je portemonnee. Kortom: rolluiken zijn een echte aanwinst!

Budget rolluik

Rolluiken zorgen ervoor dat geluiden worden gedempt en het zonlicht buiten blijft. Het RV 41 rolluik is een budget rolluik. Het rolluik scoort hierdoor minder goed op isolatie en stabiliteit dan de overig rolluiken, maar het is een betaalbaar alternatief voor jouw kleinere ramen.

Praktische eigenschappen

Het RV 41 rolluik is beschikbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen, laat je adviseren over de beste oplossing voor jouw situatie. De kleur van jouw rolluiken is van essentieel belang, met de verschillende lamelkleuren kun je een weloverwogen keuze maken.

Eenvoudig en effectief

Jouw rolluiken moeten passen bij de uitstraling van jouw woning, een rolluik is namelijk altijd zichtbaar aan de gevel. Als extra optie kun je de kleur en vorm van de omkasting van jouw rolluiken zelf bepalen.

 

Inspiratie & Stijladvies

 

Partners at Home

Witte Paal 300

Schagen

Terug naar alle nieuws
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”