1.11.19

STALOLUOKTA FLATMOSS MOSS GREEN

Een mospaneel of moswand met Staloluokta flatmoss van Nature at home is een prachtige, onderhoudsvriendelijke, decoratieve, natuurlijke blikvanger in iedere ruimte. Bovendien heeft mos een sterke geluiddempende werking.

Een mospaneel of moswand van Nature at home is een prachtige, onderhoudsvriendelijke en natuurlijke blikvanger in elk interieur. Een moswand is een prima alternatief voor levende planten en betekent een decoratieve �groene� verrijking voor iedere ruimte. Bovendien heeft mos een sterke geluiddempende werking.

De Staloluokta is staafvormig kort mos afkomstig uit Noord Europa. Het mos wordt na het oogsten behandeld met glycerine en eventueel ge�mpregneerd met kleur, waardoor het blijvend zacht, elastisch, vuilafstotend en brandvertragend is. Het mos wordt verwerkt op MDF platen van 10 mm dik. De panelen worden geleverd als natuurlijke tegels van 50 x 50 cm of als maatwerk voor projecten.

De panelen zijn voor interieurtoepassing De Staloluokta heeft geen water of daglicht nodig. Bij een luchtvochtigheid van minder dan 30% kan het flatmos iets uitdrogen, waardoor de elastische werking vermindert. Zodra de luchtvochtigheid weer toeneemt, herstelt de elasticiteit zich. De toepassingsmogelijkheden van dit mos zijn legio!

 

Bron: Nature@home

 

Inspratie & Advies:

Partners at Home

Witte Paal 300

Schagen

Terug naar alle nieuws
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”