30.8.17

Shutters op maat gemaakt!

JASNO shutters zien er niet alleen bijzonder degelijk uit, ze zijn het ook. Hoe dat komt? De shutters zitten boordevol technische kunststukjes � waarvan de meeste verborgen blijven. Neem nou de verzonken scharnieren, of de technische zijstijl. Juist door deze onzichtbare kwaliteiten zijn onze shutters zo opvallend mooi en oersterk!

Verzonken scharnieren:
ons opvallendste kenmerk valt niet op! Je herkent JASNO shutters aan de verzonken scharnieren. Ze zijn verborgen in de zijstijl van het paneel. Ze geven de shutters een strakke, eigentijdse look en zijn ijzersterk.

Technische zijstijl:
de zijstijlen waarin de lamellen bevestigd zijn, hebben een kern van meerdere lagen hardhout. Deze lagen hardhout zijn om en om met elkaar verlijmd. Dit geeft extra stevigheid aan shutters en beperkt kromtrekken tot een minimum.

Pengatverbinding:
de zijstijlen zijn verlijmd door middel van een zogenaamde pengatverbinding. Het grote lijmoppervlak in deze verbinding zorgt voor een zeer solide shutter.

Kwartiersgezaagde lamellen:
de lamellen van onze houten shutters zijn kwartiersgezaagd. Dit resulteert in lange, rechte lamellen. Daarnaast beperkt deze zaagwijze kromtrekken tot een minimum.

Lakafwerking:
de shutters zijn afgewerkt met een krasvaste, vocht- en UV-bestendige meubellak.

 

Meer info:

Partners at Home

Witte Paal 300

Schagen

0224 213554

Terug naar alle nieuws
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”