28.10.16

Schijn een lichtje op mij!

Glas is misschien wel de favoriet van Chrissy, styliste bij Partner at Home. Bij het inrichten van woningen zet ze dit veelzijdige materiaal graag in, vaak tot verrassing van velen�

 

�Het was een zolder als vele andere zolders. Donker, stoffig, vies en diende als opslag voor de kerstspullen. Met een derde kleintje op komst moest de zolder echter een nieuwe bestemming krijgen: een werkkamer voor vader Tom. Voor hem was er op de eerste etage simpelweg geen plek meer.

 

Op verzoek van Tom en moeder Ingrid ging ik bij hen thuis langs om met eigen ogen te kijken of er nog iets van de zolder te maken viel. Zelf hadden ze er zo hun twijfels over.

 

Bij de eerste aanblik was ik echter betoverd door de ruimte. Het leek nu klein en er hing een bedompte sfeer met maar ��n enkele dakraam. Maar de authentieke houten balken van het plafond waren prachtig.

 

Ik stelde hen voor om het ene dakraampje in te ruilen voor vier grote kantelramen aan weerzijde van het dak, acht in totaal dus. We vonden een passende maatvoering, ook passend binnen het budget. Een flinke poetsbeurt deed de rest�

 

Inmiddels is Tom de koning te rijk op een geweldig lichte zolder. Wat een beetje licht al niet kan doen!�


 

Ps. Verlangt u ook wel eens naar meer licht in huis? Of ben u gewoon eens benieuwd naar alle mogelijkheden van glas? Kom dan eens langs bij Partners at Home. Chrissy en haar collega stylisten zijn specialisten op het gebied van woninginrichting, zij staan voor u klaar en adviseren u graag over onze uitgebreide collectie en alle mogelijkheden!

 

 

Terug naar alle nieuws
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”