15.11.19

SAHAT KULLA WOOD HEXAGON NATURAL

De Sahat kulla van Nature@home is een luxe en originele houten wandbekleding die bestaat uit 7 zeshoekige aan elkaar verlijmde delen gemaakt van resten notenhout, eikenhout en dennenhout. De houtpanelen zijn geschikt voor toepassing binnenshuis, niet in vochtige ruimtes.  

De Sahat kulla van Nature@home is ��n van de meest originele 3D houten wandbekledingen in de Sequoia woods collectie. Het nodigt elke interieurliefhebber uit om een uniek patroon op de wand te cre�ren.

Deze luxe, houten wandpanelen bestaan uit 7 zeshoekige aan elkaar verlijmde delen. Elke zijde van een afzonderlijke deel is 6 cm en gemaakt van resten notenhout, eikenhout of dennenhout. Elk paneel is uniek van samenstelling, en heeft een licht reli�f.  De afmeting is 300 mm x 310 mm met 6 driehoekige inkepingen. De dikte van het paneel is 20 mm.

De panelen zijn voor toepassing binnenshuis. De bloemvormige houtpanelen passen als puzzelstukken in elkaar en kunnen eenvoudig en naadloos met montagekit op de wand verwerkt worden. Voor het onderhoud is een stofzuiger, plumeau of stofdoek genoeg.

 

 

Bron: Nature@Home

 

 

Inspiratie & Advies

Partners at Home

Witte Paal 300

Schagen

0224213554

Terug naar alle nieuws
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”