25.9.19

Rolgordijnen - sfeervolle kleuren, smaakvolle dessins en structuren.

Rolgordijnen

Productinformatie Rolgordijnen
De rolgordijnen van SUNWAY� zijn stijlvol in functioneel tegelijkertijd. Ze passen in iedere woonstijl en ze doen het goed in iedere ruimte. De SUNWAY� collectie biedt een grote keuze in stoffen: van transparant tot verduisterend, stoffen met een natuurlijke uitstraling en stoffen met bijzondere structuren. En natuurlijk kiest u uw perfecte kleur: naturelkleuren, van zoete pastels tot felle kleuren en chique, vergrijsde tinten. Uiteraard worden SUNWAY� rolgordijnen op maat gemaakt.

Rolgordijnen: Materialen & Eigenschappen
De hoogwaardige materialen hebben ieder hun eigen functionele en decoratieve eigenschappen en toepassingsmogelijkheden.

Transparante en lichtdoorlatende stoffen filteren het licht mooi en geven sfeer aan uw woonkamer.

Verduisteringsstoffen weren licht en warmte. Deze stoffen zijn zeer geschikt voor kinder- en slaapkamers. Zo slaap je lekker in een donkere ruimte, ook in de zomer.

Technische stoffen, zoals screenstoffen, zijn geschikt voor beeldschermgebruik en zijn dus perfect voor in uw werkhoek of thuiskantoor.

Sommige stoffen zijn voorzien van een bijzondere coating. Stoffen die voorzien zijn van Dustblock� zijn antistatisch, weren vuil en vocht en zijn makkelijk te reinigen. Dustblock� stoffen zijn geschikt voor o.a. keukens en badkamers.

Een aantal stoffen in de collectie is van de Greenscreen Sea-Tex kwaliteit. Deze kwaliteit wordt geweven met FLX garen van Bionic�. FLX garen is gemaakt van plastic dat gedumpt wordt in de oceanen en dat wordt verzameld aan de kustlijnen van over de hele wereld.

De collectie bevat bijna 340 stoffen. U krijgt een goede impressie van de stoffen en kleuren in de SUNWAY� DigiStudio.

 

Bron: SUNWAY�

 

Inspiratie @ Advies:

Partners at Home

Witte Paal 300

Schagen

0224 213554

Terug naar alle nieuws
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”