21.11.18

PVC vloeren: duurzame kwaliteit, ontelbare mogelijkheden!

Is vloerverwarming uw wens? Maar bent u ook erg gecharmeerd van de houten vloer van de overbuurman? Dan is een PVC vloer voor u d� oplossing. De hout-, maar ook steeneffecten zijn verbluffend gedetailleerd. Door de geavanceerde druktechniek kunnen terugkerende patronen bovendien vermeden worden en hebben de PVC vloeren van Partners at Home een unieke en natuurlijke look.

De PVC-vloeren zijn voorzien van een slijtvaste en vlekbestendige �Protectonite PU-beschermingslaag� waardoor ze waterafstotend en krasbestendig zijn. Daarnaast bieden ze ook een uitstekende schok- en slipweerstand, zijn ze geluiddempend en super hygi�nisch doordat ze gemakkelijk schoon te maken zijn. PVC vloeren zijn bewust ontwikkeld voor intensief gebruik.

De uitgebreide collectie van Partners at Home biedt een schat aan keuze. PVC vloeren zijn leverbaar in planken- of tegeldessins. Echt, maar toch kunststof. Makkelijk bij het cre�ren van patronen in vloeren en uitermate geschikt bij vloerverwarming. Eik, den, teak, esdoorn, iep en het exotische en felbegeerde weng�, u vindt het allemaal terug in ons assortiment. De steeneffecten omvatten de populaire lei- en granietafwerkingen, kalksteen, arduinsteen en beton. Kunt u nog kiezen?

 

Meer advies & Inspiratie

Partners at Home

Witte Paal 300

Schagen

0224 213554

Terug naar alle nieuws
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”