15.5.20

Plissé Shades

Pliss� Shades

Mooie geplooide stoffen in verschillende transparanties. De collectie biedt een aantal bijzondere structuren en prints in trendy kleuren.

Pliss� Shades zijn geplooide stoffen met een elegante, tijdloze uitstraling. Pliss� Shades zijn decoratief en veelzijdig. Plisse Shades zijn toepasbaar in reguliere maar ook in afwijkende raamvormen, zoals schuine, ronde of driehoekige ramen.

Pliss� Shades zijn leverbaar in twee plooibreedtes: de elegante 20 mm plooi en de stijlvolle 32 mm plooi. De stoffen zijn leverbaar in verschillende transparanties: transparant, half-transparant, zichtdicht en verduisterend. Deze collectie biedt u mooie stofkwaliteiten in unieke kleuren, mooie structuren en bijzondere borduursels.

De SUNWAY� Pliss� gordijnen collectie biedt:

een uitgebreide keuze in mooie stoffen, in mooie naturellen en pastels. Ook zijn er stoffen met  bijzondere structuren en borduursels.

stoffen die een speciale behandeling ondergaan hebben, met bijvoorbeeld een vuilwerende of antibacteri�le werking.

twee plooibreedtes: de elegante 20 mm en de stijlvolle 32 mm.

verschillende transparanties: transparant, half-transparant, zichtdicht en verduisterend.

keuze uit verschillende modellen, waaronder het praktische Top-Down model.

keuze uit verschillende kindvriendelijke bedieningsmogelijkheden.

goede combinatiemogelijkheden met een andere pliss� Shade of Duette� Shade, voor bijvoorbeeld een dag- en nachtsituatie in een (kinder)slaapkamer.

goede toepassingsmogelijkheden in standaard ramen, maar ook in afwijkende raamvormen, zoals ronde, schuine of driehoekige ramen.  Indien u geen ruimte heeft om een Pliss� Shade in het raamkozijn te monteren, bieden wij een oplossing met het TruFit� model, dat zonder boren of schroeven direct op het glas gemonteerd kan worden.

goede toepassingsmogelijkheden in serres.

 

 

Inspiratie & Advies

Partners at Home

Witte Paal 300

Schagen

0224 213554

Terug naar alle nieuws
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”