24.5.19

Partners at Home: Industriële pui

Deze industriële pui van Partners at Home is uniek in zijn soort. De pui heeft de uitstraling van een originele stalen taatsdeur, maar de techniek en het comfort van vandaag.

Deze taatsdeuren en de puien zijn namelijk opgebouwd uit het geavanceerde Dorma beslag en zwarte aluminium profielen. De deur is voorzien van thermisch gehard glas, waardoor het glas bijna onbreekbaar is en zeer letselveilig. De zelfsluitende taatsdeuren sluiten altijd zacht door de hydraulische werking van de scharnieren. Daarnaast blijven ze op 90 graden naar beide kanten open staan. Elke deur is standaard voorzien van een robuuste T-greep. De verdeling van horizontale en verticale roedes kan naar eigen wens worden ingevuld. Bijna ieder patroon is mogelijk. De taatsdeuren en puien zijn leverbaar in mat/zwart of rvs-geborsteld.

De deuren en puien zijn ideaal voor een kamer-en-suite of room-in-room waarbij een afsluitbare ruimte in de woonkamer wordt gerealiseerd zonder optisch verlies van ruimte. Kom voor meer informatie langs in onze showroom of vraag een vrijblijvende offerte aan via info@partnersathome.nl

 

Terug naar alle nieuws
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”