3.11.16

Partners at Home brengt collectie Desso tapijt ge�nspireerd op denim

Ge�nspireerd op de vele uitstralingen van denim heeft tapijtproducent Desso, een nieuw product ontworpen: Jeans. De lijn van zes individuele interpretaties van denim maakt onderdeel uit van Essentials, een collectie die staat voor de essentie van design. Ook nieuw in deze collectie is Ridge, direct het meest ongecompliceerde product uit de Essentials collectie. Ridge biedt twaalf neutrale kleuren en een gedetailleerde structuur: de perfecte basis voor een minimalistische omgeving.

Beide tapijttegelcollecties bieden bedrijven de kans hun identiteit weer te geven middels design. Jeans en Ridge zijn nu verkrijgbaar bij Partners at Home in Schagen.

Jeans is creatief, dynamisch en informeel en biedt de mogelijkheid een bijzondere, eigen look te geven aan een interieur. Jeans bestaat uit zes kleuren blauw, van licht naar donker een vertolking van verschillende soorten jeans. De kleuren zijn perfect te combineren en bieden zo de mogelijkheid verschillende, duidelijke zones aan te brengen met deze tapijt collecties in het interieur.

 

Ridge: eigentijds traditioneel

Met Ridge grijpt Desso terug naar de ware essentie van tapijt. De simpliciteit is tegelijkertijd de kracht van dit product. De Ridge tapijttegels tonen een fijne en gedetailleerde structuur met een laag contrast in het garen. Door de simpele aard ontstaat een natuurlijke en eerlijkelookwaarin de ambachtelijke weefstructuur goed opvalt, compleet met kleine onregelmatigheden. Ridge geeft een moderne uitstraling aan iedere grote ruimte, door een sterke basis te cre�ren zonder af te leiden van de omgeving.

Met Ridge tapijt biedt Patners at Home een brede keuze aan in totaal twaalf neutrale kleuren: warme en koele grijstinten, beige en taupe, gecombineerd met de accentkleuren geel, groen en blauw. Ridge roept een sfeer van rust en natuur op, en vormt een karakteristieke set bouwstenen waarmee de basis voor een interieur kan worden gelegd. De collectie is zeer geschikt voor werkomgevingen die zich snel dient te kunnen aanpassen aan verandering, gezien de tegels gemakkelijk te combineren zijn met ieder interieur.

Duurzaam ontwerp, verantwoord materiaalgebruik

Essentials tapijt uit de collectie van Partners at Home geeft antwoord op het hedendaagse verlangen naar een eerlijke, transparante en meer verantwoorde benadering van materiaalgebruik.

 

Meer info over deze prachtige collecties tapijt?

Partners at Home

Witte Paal 300

Schagen

0224 213554

www.partnersathome.nl

www.noordwest.nl

Terug naar alle nieuws
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”