3.7.19

Ontdek de schatten van de jungle

De nieuwe collectie Exotique van HOOKEDONWALLS neemt je mee op expeditie door de pracht en praal van dejungle. Ontdek de verborgen schoonheid van tropische oorden, ver van hier. Maar toch zo dichtbij met 5 weelderige prints en 1 elegante uni. Voor een rijkelijk natuureffect tegen je muur, eentje die je verbeelding mee op reis neemt.

Scala: weelderige waaier
Baan je een weg door de tropische fauna en flora. Uitwaaierende bladeren zwaaien de plak in het oerwoud. Ze vormen de basis voor dit gestileerde dessin. Subtiel, maar toch aanwezig.

Scala is verkrijgbaar in 4 kleurvariaties.
Tembo: ode aan de olifant
Een glansrijke hoofdrol in dit dessin is weggelegd voor de olifant. Tijdens Indiase festivals bejubeld �n versierd om zijn kracht en wijsheid. Het resultaat is een imposante print met een glanzende gestipte afwerking in reli�f.

Tembo is verkrijgbaar in 4 kleurvariaties.

Meru: geweven grid
Een rustpunt in deze exotische reis. Als een oase omarmt de geweven grid het verticale lijnenspel en brengt het een natuurlijk evenwicht, in combinatie met eender welke print uit deze collectie. Verkrijgbaar in 14 kleuren.

Meru is verkrijgbaar in 14 kleurvariaties.

Carmona: meesterlijke bonsai
De oosterse bonsai is een prachtige, zelfs artistieke boomachtige plant. Gestileerd met minuscule stipjes en streepjes in glanzend reli�f ligt het aan de grondslag van een pittig design. In lichte tinten voor de discrete liefhebber, in donkere tinten voor de durver.

Carmona is verkrijgbaar in 4 kleurvariaties.

Sabal: exotique op z�n best

Niets doet meer wegdromen dan de sierlijkheid van wuivende palmbladeren. Exotique op z�n best. Een print met een hoog no nonsense-gehalte, rechttoe rechtaan. Voel en ervaar de tropische wind, in een luxueus decor.

Sabal is verkrijgbaar in 6 kleurvariaties.

Cumulus: op wolkjes
Wanneer je opkijkt vanuit het groene jungle-tumult, aanschouw je de wolken die zich opstapelen in de lucht. Een ultrazachte, wollige streling voor het oog, als fundament voor deze all over � doch geraffineerde � print.

Cumulus is verkrijgbaar in 4 kleurvariaties.

 

Bron; Hooked on walls

Inspiratie & Advies

Partners at Home

Witte Paal 300

Schagen

0224 213554

 

Terug naar alle nieuws
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”