29.3.19

ONTDEK DE SCHATTEN VAN DE JUNGLE

Nieuw in de collectie van Partners at Home; Het behangboek; 

ONTDEK DE SCHATTEN VAN DE JUNGLE

De nieuwe collectie Exotique van HOOKEDONWALLS neemt je mee op expeditie door de pracht en praal van de jungle. Ontdek de verborgen schoonheid van tropische oorden, ver van hier. Maar toch zo dichtbij met 5 weelderige prints en 1 elegante uni. Voor een rijkelijk natuureffect tegen je muur, eentje die je verbeelding mee op reis neemt.

Scala: weelderige waaier
Baan je een weg door de tropische fauna en flora. Uitwaaierende bladeren zwaaien de plak in het oerwoud. Ze vormen de basis voor dit gestileerde dessin. Subtiel, maar toch aanwezig.

 

Tembo: ode aan de olifant
Een glansrijke hoofdrol in dit dessin is weggelegd voor de olifant. Tijdens Indiase festivals bejubeld �n versierd om zijn kracht en wijsheid. Het resultaat is een imposante print met een glanzende gestipte afwerking in reli�f.

Meru: geweven grid
Een rustpunt in deze exotische reis. Als een oase omarmt de geweven grid het verticale lijnenspel en brengt het een natuurlijk evenwicht, in combinatie met eender welke print uit deze collectie. Verkrijgbaar in 14 kleuren.

Carmona: meesterlijke bonsai
De oosterse bonsai is een prachtige, zelfs artistieke boomachtige plant. Gestileerd met minuscule stipjes en streepjes in glanzend reli�f ligt het aan de grondslag van een pittig design. In lichte tinten voor de discrete liefhebber, in donkere tinten voor de durver.

 

Sabal: exotique op z�n best
Niets doet meer wegdromen dan de sierlijkheid van wuivende palmbladeren. Exotique op z�n best. Een print met een hoog no nonsense-gehalte, rechttoe rechtaan. Voel en ervaar de tropische wind, in een luxueus decor.

Cumulus: op wolkjes
Wanneer je opkijkt vanuit het groene jungle-tumult, aanschouw je de wolken die zich opstapelen in de lucht. Een ultrazachte, wollige streling voor het oog, als fundament voor deze all over � doch geraffineerde � print.

 

Bron: Hooked on Walls

 

Laat je verrassen!

Inspiratie & Advies:

Partners at Home
Witte Paal 300
1742 LD Schagen

 

 

Terug naar alle nieuws
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”