18.4.18

Nu bij aankoop van een knikarmscherm

Extra veel woongenot

Ons woongenot wordt be�nvloedt door de zon en het licht, maar ook door warmte. Je wilt zowel binnen als buiten kunnen genieten van een fijne leefomgeving en een prettig woonklimaat. Knikarmschermen zorgen ervoor dat jij in controle kunt blijven over de temperatuur in jouw woning en op jouw terras. Het ideale zonnescherm stel je samen op basis van de gewenste uitvoering, de bediening en de kleur van het zonwerende doek.

 

Knikarmschermen zijn voor zowel brede als smalle gevels uitermate geschikt en maken een ongehinderde doorloop mogelijk.  In de zomer is een zonnescherm je beste vriend op het terras, maar ook in de woning. Het blijft immers heerlijk koel binnen en daarmee bespaar je aardig op de energiekosten. Kortom: een zonnescherm is de investering waard! 

Speciaal op maat gemaakt

Naast de breedte van het zonnescherm is ook de uitval van belang om de juiste keuze voor uw zonnescherm te kunnen maken. De uitval is de afstand die het zonnescherm 'uitvalt' vanuit de gevel wanneer het zonnescherm geopend is. Er zijn verschillende mogelijkheden in breedte en uitval, Partners at Home kan u hierover adviseren. De zonneschermen uit de collectie van Verano� worden speciaal op maat gemaakt, zo past uw zonnescherm precies in uw persoonlijke situatie.

 

Nu bij aankoop van een knikarmscherm

GRATIS motor t.w.v. � 250,00*

 

*Vraag naar de actievoorwaarden in de winkel

Terug naar alle nieuws
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”