11.11.16

Nature@Home; Decoratieve wood panels

Cocomosaic

De wandbekleding van Cocomosaic is 100% natuurlijk, handgemaakt, innovatief, eco-vriendelijk en gemakkelijk te verwerken. De wandtegels worden gemaakt uit resten van hout en kokosnoot met behoud van de natuurlijke eigenheid van het materiaal. Het resultaat is een stijlvolle, luxe wandtegel met een unieke look & feel.

De coco panels zijn licht van gewicht, duurzaam, spatwaterdicht en onderhoudsvriendelijk. Ze zijn heel geschikt om ruimtes op een snelle, stijlvolle manier te veranderen. Ze kunnen overal toegepast worden, van keuken tot kantoorruimte, van winkel tot horecagelegenheid.

De wood panels zijn gemaakt van gerecycled hout. Ze zijn getand waardoor ze eenvoudig en naadloos op de muur aangebracht kunnen worden. Houten wandbekleding heeft als bijkomend voordeel dat het de akoestiek in de ruimte verbetert. Een mooie, eenvoudige oplossing die sfeerverhogend werkt in elke toepassing.

 

Wood4Walls is een eenvoudige, ecovriendelijke, moderne en decoratieve oplossing om een ruimte te vullen met natuurlijke weelde en een warme sfeer.

De wandbekleding bestaat uit handzame panels samengesteld uit Europees resthout. De reststukken van walnoten-, eiken- en dennenhout worden gezaagd, gespleten en daarna bewerkt. Het assembleren van de panels wordt met de hand gedaan door plaatselijke houtbewerkers. Zij beheersen hun ambacht perfect en hebben veel aandacht voor de compositie van elk afzonderlijk panel.

De panels van Wood4Walls kunnen simpel en naadloos met lijmkit of een tacker op de wand aangebracht worden. Hout heeft als bijkomend voordeel dat het de akoestiek in de ruite verbetert. Wood4Walls biedt een mooie, natuurlijke, driedimensionale oplossing voor elke vlakke wand.

 

Meer info:

Partners at Home

Witte Paal 300, Schagen

0224 213554

Terug naar alle nieuws
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”