8.12.17

Metaal aan de muur

De collectie Metal X omschrijf je het best als �perfecte imperfectie�. De muurbekleding brengt een ode aan geoxideerd metaal, maar heeft dankzij z�n zachte glans een luxueus effect. En net door die contrastrijke combinatie blijft Metal X intrigeren.Luxueuze materialen als marmer, fluweel en metallics zijn al even aan een opmars bezig. De onderlinge combinatie van die materialen levert een weelderig interieur op. Het fijne aan metallics is dat ze zowel een luxueus als industrieel effect hebben. In de nieuwe collectie Metal X komt dat perfect tot uiting. Ze draait helemaal om ��n dessin, Stellar, dat in 24 kleuren verkrijgbaar is. Die kleuren beperken zich niet tot de klassieke metallics goud, chroom en koper. De reeks bevat ook frisse kleuren als roze, groen en blauw, zodat je een atypische metallic look in huis kunt halen.

Zachte metaalglansHet bijzondere aan deze muurbekleding is dat de ondergrond van metaalfolie een eigenzinnige lichtreflectie cre�ert. Hierdoor ziet het dessin er anders uit vanuit verschillende invalshoeken en schept het een dynamische sfeer in het interieur. 

Onverwachte schoonheid. De metaalfolie ondergaat een intensief productieproces dat speciaal voor deze collectie ontwikkeld werd. Daarbij wordt de folie zo gekleurd, dat ze uiteindelijk een authentieke metaallook krijgt. Aan de muur geeft dit het effect van imposante metalen panelen.

 

Laat u adviseren door ��n van onze stylistes

 

Partners at Home

Witte Paal 300

Schagen

0224 213554

 

Terug naar alle nieuws
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”