19.5.17

Met Oculaire haal je een heel bijzondere muurbekleding in huis.

Tropische moderniteit

Natuurlijke materialen als rotan, riet en sisal winnen aan populariteit. Ze brengen karakter, textuur en warmte in je interieur met een vleugje exotisme. Arte ontwikkelde daarom Oculaire: handgemaakte muurbekleding van sisalvezels. De collectie bestaat uit hedendaagse en speelse dessins, die op een subtiele manier voor een tropische vibe zorgen.

Met Oculaire haal je een heel bijzondere muurbekleding in huis. De sisal wordt namelijk met de hand geweven. Doordat de muurbekleding ook nog eens op basis van een natuurlijk materiaal als sisal werd gemaakt, krijg je een heel puur eindproduct. Sisal is een heel stevige vezel, afkomstig van de agaveplant. Net als rotan en riet duikt het materiaal steeds vaker op in ons interieur. Door voor sisal te kiezen, ontstaat een stijlvolle muurbekleding die je meevoert naar warmere oorden.

Het weefsel wordt met een stans in stukjes gesneden. De uitgesneden elementen worden dan met de hand ingelegd en verlijmd in een patroon dat een trompe-l�oeil-effect cre�ert. Een proces dat met uiterste zorg moet gebeuren, en daarom enkel is weggelegd voor de echte vakman.

 

Kom naar de showroom en laat je adviseren door ��n van onze stylistes.

Partners at Home

Witte Paal 300

Schagen

0224 213554

 

Terug naar alle nieuws
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”