19.12.17

Maak het binnen extra gezellig met gordijnen van A House of Happiness

maak je huis winterklaar 
Buiten wordt het kouder, maar binnen het is het gezellig. Als het �s avonds vroeg donker is, maak je het thuis extra comfortabel en behaaglijk. Maak je huis winterklaar door de frisse zomerstoffen te vervangen door of te combineren met rijke winterstoffen.


Trend: Scandinavic Blond 
Kalme neutrale tinten cre�ren rust en ruimte en zorgen voor balans in je huis. Haal een stukje natuur in je huis en combineer met botanische prints om de Scandinavische stijl te accentueren.

Gordijn Dimension Recycle heeft een stoere uitstraling door de subtiele crush en is gemaakt van gerecycled katoen. Deze stof is in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Gordijn Elite Recycle is een zacht glanzende, soepel vallende polyester velours gordijnstof. Ook bij deze stof kun je kiezen uit diverse kleuren. Tip: gevoerde velours gordijnen hebben een langere levensduur, zijn geluidswerend, verduisterend �n isolerend. 

Gordijn Hemp Recycle is een inbetween en heeft een levendige natuurlijke linnenlook en een casual uitstraling. Deze stof, in meerdere kleuren beschikbaar, is ook zeer geschikt voor zowel gordijnen als vouwgordijnen. Een vouwgordijn van geweven stof filtert het licht prachtig en vermindert inkijk! 

 

Meer info:

Partners at Home

Witte Paal 300

Schagen

0224 213554

http://www.partnersathome.nl

Terug naar alle nieuws
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”