12.9.16

Let's begin the job met de stylistes van Partners at Home

Laten we beginnen met ons voor te stellen. Wij zijn de meiden van Partners at Home: Iris, Chrissy, Chantal en Karin. De meiden met een opdracht en een missie:

Let's begin a blog!

Tja.,dat wordt een ochtendje brainstormen, hoe pakken we dat aan? Speurwerk verrichten om ideeën op te doen. Dus hup achter de computer om eens te kijken naar collega- bloggers die schrijven over interieuradvies. Poeh, met onze handen in het haar, nieuw terrein wat een uitdaging, maar ook gaaf! Inspiratie opgedaan met als gevolg de welbekende (in totaal 8 stuks) vierkante ogen.

Soms ligt een idee ook gewoon voor het oprapen, bijvoorbeeld tijdens een boswandeling, slenterend over de West-Friese markt, een heerlijk bakkie cappuccino drinkend op een  terras in Schagen of bijna wegwaaiend op het strand van Callantsoog.

Let's begin the Job

Dus nu de ideeën tastbaar maken: van inspiratiebron tot creatie! En zo krijg onze eerste blog steeds meer vorm. Oordeel zelf!?!? Ongetwijfeld zult u hier iets van herkennen, maar dan met het starten van een klus! Raamdecoratie voor een nieuw huis, verbouwing, meubeltjes verven, zolderkamer met mooi behang omtoveren tot logeerkamer voor de kleinkinderen en ga zo maar door. Voor u een reden om te denken: hoe pakken we dat aan? Voor ons bekend terrein, maar natuurlijk ook een uitdaging om er samen met u iets persoonlijks en iets moois van te maken. Dat is toch een feest!

Terug naar alle nieuws
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”