23.9.19

Leren wanden, exclusief leer op de muur

Leer op de muur was tot enkele jaren geleden een redelijk onbekende toepassing. Nu is een wand bekleed met leer bij uitstek de eye-catcher. Zeker wanneer u op zoek bent naar een exclusieve, chique en tegelijk ook stoere uitstraling in uw huis of werkomgeving. Een leren wand heeft een eigen karakter, een luxe wandafwerking met een markant accent.

Innovatie, ontwerp & milieu

Of het nu een leren vloer of lederen wand betreft, een leren tegel of vloerkleed� leer moet er uitzien als leer. Alle huiden worden bij Alphenberg met de hand gefinisht om de natuurlijke kenmerken te accentueren. Wij houden zeker rekening met het milieu, vandaar dat de looiing, verving en veredeling geschiedt op basis van biologisch afbreekbare stoffen. Door dit proces ontstaan de vele kleurschakeringen die het materiaal, wat van oorsprong al uniek is, nog exclusiever maakt. En omdat we ons constant bezighouden met verbeteren, innoveren, ontwerpen en experimenteren ontstaan steeds weer nieuwe mogelijkheden.

 

Exclusief Leer voor unieke interieur-toepassingen

De specials van Alphenberg zijn het resultaat van een continue zoektocht naar innovatieve toepassingen met leer. De zoektocht naar exclusief leer blijft een uitdaging. We vervullen geen behoefte� we cre�ren hem. Alphenberg voegt steeds weer een nieuwe dimensie toe aan het bekleden van vloeren, wanden en meubels. En natuurlijk is alles gemaakt van 100% natuurlijk buffelleder.

 

 

Bron: Alphenberg

 

Inpiratie & Advies:

Partners at Home

Witte Paal 300

Schagen

Terug naar alle nieuws
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”