17.3.17

Kleurentrends in jouw huis?

Jaarlijks worden de kleurentrends voor het interieur bepaald. In Nederland wordt dit gedaan onder verfmerk Flexa. Het wereldwijde onderzoek dat zij uitvoeren gaat dieper in op de voornaamste kleurentrends voor het jaar en voorspelt d� Kleur van het Jaar. Voor 2017 is dat Denim Drift, een vergrijsde jeanskleur. Maar hoe weet je of die kleur in je interieur past? Partners at Home is daarin de helpende hand. Met een handige App, grote kleurechte verfstalen en het nodige advies heb je vertrouwen in het eindresultaat.

 

�Woontrends komen en gaan. Je ziet ze langskomen in woonbladen en �programma�s. Maar ook op internet zie je de prachtigste interieurs langskomen. Deze interieurs zijn vaak be�nvloed door trends. Zo ook het kleurgebruik�, vertelt Jaap Vink van verfspeciaalzaak Partners at Home in Schagen. �Maar hoe vertaal je deze trends en het kleurgebruik naar je eigen interieur? Dat vinden veel van onze klanten best moeilijk�, vervolgt Jaap Vink. 

 

D� Kleur van 2017: Denim Drift

De kleur die je nu in veel interieurs terugziet is een vergrijsde blauwe denimkleur die ook uitgeroepen is tot d� Kleur van het Jaar 2017. Een aangenaam, tijdloos, veelzijdig grijsblauw dat afhankelijk van hoe je het toepast er steeds weer anders uit ziet. In combinatie met andere blauwtinten krijg je een nieuwe manier van kleur combineren. Blauw, toegepast in verschillende verhoudingen en een variatie van lichte en donkere tinten, kan de sfeer in een kamer totaal veranderen. Door Denim Drift te combineren met een paar lichtere varianten wordt het resultaat fris en luchtig; in een donkerdere versie zorgt het voor een dramatische sfeer. Er zijn dus talloze manieren om de denimkleur toe te passen.

 

Denim Drift in jouw huis
Denim Drift thuis zien, vooraf aan het schilderen, gaat nu wel heel gemakkelijk. Jaap Vink: �Je kunt beginnen met de hele handige Visualizer App van Flexa. Deze is gratis te downloaden in de App Store of Google Play. Je kunt dan live via je smartphone of tablet bijvoorbeeld Denim Drift op een muur in je interieur bekijken. Je krijgt hiermee een goede indruk. Een volgende stap is een grote handgeschilderde Pure by Flexa verfstaal van Denim Drift in onze verfwinkel op te halen. Die hang je dan bijvoorbeeld een dag op de muur die je wilt schilderen. Handige tip daarbij is om de kleur met dag- �n kunstlicht te beoordelen. Twijfel je nog een beetje? Vraag ons dan ook nog om advies! Wij hebben al jaren ervaring met kleuradvies en helpen je graag verder.�, vertelt Jaap Vink enthousiast.

 

Tot slot nog een tip!

Kleur op de muur is voor veel mensen erg spannend. �Het is vaak durven. Kleuren vloeken niet zo snel en door wat handigheidjes wordt een interieur mooi ��n geheel. Kleur verbindt namelijk. Nog een laatste tip: ga je een nieuwe kleur toevoegen aan bijvoorbeeld je woonkamer, laat deze kleur minimaal twee keer terugkomen. Dat kan met accessoires maar ook door bijvoorbeeld een krukje in dezelfde kleur te schilderen. Dezelfde kleuren trekken naar elkaar toe en dat maakt in dit geval de woonkamer tot ��n geheel.�
Verfspeciaalzaak Partners at Home is aan de Witte Paal in Schagen.

Voor eventueel meer informatie kun je contact opnemen met ��n van de verfspecialisten van Partners at Home.

 

Partners at Home
Witte Paal 300
Schagen
0224 213554

 

Terug naar alle nieuws
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”