20.2.20

Kami-Op ontdekkingsreis naar het verre Oosten

Kami 

Kami prikkelt alle zintuigen en neemt je mee op ontdekkingsreis naar het verre Oosten. Waar elegantie, balans en verfijning centraal staan. Het kleurenpalet is enerzijds helder en explosief en anderzijds perfect in harmonie met de zachte en subtiele aardetinten. De gevarieerde materialenmix verrast en resulteert tegelijkertijd in een doordachte en evenwichtige collectie. 

KoiDit tafereel van een Japanse vijver in bovenaanzicht weerspiegelt de weelderige natuurpracht van water. Laat je verrassen door de diepte in de tekening en ontdek het leven boven en onder water. Het textiel met zijdelook staat voor elegantie en verfijning.

 

KimonoZes zijden foulards met Oosterse taferelen zijn de inspiratiebron voor deze compositie. De kleurenexplosie is perfect in balans en cre�ert ��n harmonieus en panoramisch geheel. 

DupionDe verfijnde elegantie van 100% echte zijde is onmiskenbaar. De structuur van de natuurlijke draad kenmerkt oneffenheden en onregelmatige diktes. Dit maakt Dupion net uniek en natuurlijk. De kleurnuances vari�ren naargelang de lichtinval.

 

 

Bron: Arte

 

Inspiratie & Advies

Partners at Home

Witte Paal 300

Schagen

0224 213554

 

Terug naar alle nieuws
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”