23.7.18

Houd je huis koel met buitenzonweringen en rolluiken van Partners at Home, ook tijdens de allerwarmste zomerdagen

Zonneschermen

Extra veel woongenot

Ons woongenot wordt be�nvloedt door de zon en het licht, maar ook door warmte. Je wilt zowel binnen als buiten kunnen genieten van een fijne leefomgeving en een prettig woonklimaat. Zonneschermen zorgen ervoor dat jij in controle kunt blijven over de temperatuur in jouw woning en op jouw terras. Het ideale zonnescherm stel je samen op basis van de gewenste uitvoering, de bediening en de kleur van het zonwerende doek.

Altijd een aanwinst

Zonneschermen zijn voor zowel brede als smalle gevels uitermate geschikt en maken een ongehinderde doorloop mogelijk.  In de zomer is een zonnescherm je beste vriend op het terras, maar ook in de woning. Het blijft immers heerlijk koel binnen en daarmee bespaar je aardig op de energiekosten. Kortom: een zonnescherm is de investering waard! 

 

Inspiratie & Stijladvies

Partners at Home

Witte Paal 300

Schagen

0224 213554

 

Screens en Ritzscreens� zijn een zeer effectieve vorm van zonwering dankzij de vlakhangende zonwerende stof. De vlakhangende zonwerende stof zorgt er namelijk voor dat zonlicht en warmte optimaal gefilterd kunnen worden. De vlakke montage tegen de gevel zorgt er tevens voor dat jij kunt genieten van privacy in jouw eigen woning. Een ander pluspunt: een screen of Ritzscreen� neemt weinig ruimte in.

Extra toepassingen

Screens en Ritzscreens� zijn multifunctionele oplossingen. Screens en Ritzscreens� zijn namelijk niet alleen geschikt voor het raam, maar ook heel goed toepasbaar onder jouw terrasoverkapping of lamellendak. Zo kun je privacy cre�ren maar toch genieten van aangename temperaturen op warme lente- en zomerdagen. Een oplossing voor iedere wens!

Terug naar alle nieuws
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”