12.6.19

Goed advies en een Perfecte Styling. In de winkel of bij u thuis.

Gaat u uw woning verbouwen, uw interieur renoveren, een woning kopen of laat u een huis bouwen? En koopt u uw verf, behang, vloeren en raamdecoratie graag bij een vakman, die verstand heeft van klussen �n van goede producten? Dan is het beste idee dat u kunt hebben, een bezoek te brengen aan Partners at Home.

Projecten voor de particulier
Ook de kleinere projecten van u als particulier pakken wij graag aan. Het voordeel van de samenwerking is dat we u ontzorgen en voorzien van een draaiboek waarin een duidelijke planning zal worden gemaakt. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het aansturen van verschillende bedrijven. Partners at Home regelt dit allemaal. Nieuwsgierig? Maak een afspraak met onze projectafdeling.

Projecten voor bedrijven
Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om grote projecten uit te voeren. Al heel wat objecten hebben wij in de loop der jaren mogen opknappen en inrichten. Zo zijn wij werkzaam in de gezondheidszorg, richten wij kantoorgebouwen voor private- en overheidsinstellingen in en herstellen wij monumentale gebouwen. Door ons brede assortiment aan producten en de vele contacten met collega's zijn wij in staat om u het totale pakket uit handen te nemen.

 

VERF-BEHANG-GLAS-DEUREN-VLOEREN-RAAMDECORATIE-BUITENZONWERING-TERRASOVERKAPPINGEN

 

Kom voor een flinke dosis inspiratie en deskundig advies op maat voor uw woning langs in de winkel van Partners at Home in Schagen.

Terug naar alle nieuws
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”