26.9.17

Fotobehang voor alle kamers in je woning

NO 9 - HOME

Je huis is je eigen verhaal. Het is een verzameling van waarvan je houdt en de avonturen die je hebt beleeft. Onze huizen zouden ons inspireren om de wereld in te gaan en goede dingen te doen en ze zouden ons graag verwelkomen voor ontspanning en onze batterij op te laden. In deze collectie hebben we ontwerpen verzameld die van uw huis de enige plek waar u altijd naar verlangt maakt.

 

Advies met ervaring

Partners at Home zal u helpen met het maken van de juiste keuze. Onze stylisten zijn ervaren specialisten als het gaat om woninginrichting en hebben een grote kennis van wat het beste bij uw interieur past en zijn op de hoogte van de laatste trends. Zij geven u graag stijl advies, maar adviseren u ook over het soort behang u nodig heeft. De keuze is namelijk reuze, maar ongelooflijk belangrijk. Behangen is tenslotte niet zomaar een klus. Het moet zorgvuldig gedaan worden, om het mooiste en meest duurzame resultaat te krijgen.

Aan de slag

Een goed begin is het halve werk. Na het kiezen van het design en het soort behang, begeleiden we u bij de uitvoering van de klus. Hoe kunt u het beste behangen en wat moet er precies gedaan worden om het oude behang goed te verwijderen? Welke lijm is het meest geschikt voor de te behangen muren? Welke materialen heb ik verder nodig? Het zijn de meest gestelde vragen. Wij hebben het antwoord direct voor u klaar.

 

Kom naar de winkel

Partners at Home

Witte Paal 300

Schagen

0224 213554

Terug naar alle nieuws
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”