16.5.17

Fotobehang

Het is mei, maar wanneer we naar buiten kijken lijkt het wel herfst. Welkom in Nederland. Het land van de koeien, tulpen en klompen. En? Het land van de regen. Althans buiten. Binnen kan de zon namelijk altijd schijnen. Hoe? Partners at Home styliste Chantal vertelt!

 

�Met een paraplu in de hand kwamen ze binnen. Mark en Floor. Het was in de meivakantie. Ze hadden besloten in Nederland te blijven, de afgelopen jaren was het in deze periode tenslotte prachtig mooi weer geweest.

Snakkend naar zon, zee en strand, op zoek naar inspiratie belandden ze op de Witte Paal. Ze wilde graag een restyle van de huiskamer en wat meer kleur in huis, maar waar begin je en hoe? In dit geval zonder al te rigoureus te werk te gaan.

 

Frisse kleuren
Ik moest gelijk aan de muren denken. Wanneer je eenvoudig en snel en met niet al te hoge kosten een groot resultaat wilt boeken, dan kun je het beste een accent aanbrengen op ��n van de wanden in een ruimte. Het verven van een muur in een frisse kleur, zorgt er direct voor dat de ruimte oplicht.

 

Fotobehang en muurdecoraties
Maar ook een muurdecoratie in de vorm van [url|http://www.partnersathome.nl/nw-31013-7-3658463/nieuws/fotobehang.html|fotobehang|int] is super geschikt voor een kleine make-over met een flink effect. En met woorden �vakantie�, �kleur�, �zon�, �zee� en �strand� in mijn achterhoofd, moest ik direct denken aan de prachtige �Ibiza-stijl� soorten fotobehang die we in onze collectie hebben.

De keuze was snel gemaakt. Niet alleen wat betreft het behang, maar ook de bestemming voor de zomervakantie werd volgens mij op dat moment besloten. Wat een lik verf en wat behang al niet kan doen voor het humeur!�

 

Ps. Ook toe aan een eenvoudige restyle met groots effect? Of ben u gewoon eens benieuwd naar alle mogelijkheden van fotobehang? Kom dan eens langs bij Partners at Home. Chantal en haar collega stylisten zijn specialisten op het gebied van woninginrichting, zij staan voor u klaar en adviseren u graag over onze uitgebreide collectie en alle mogelijkheden!

Terug naar alle nieuws
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”