5.6.20

Expedition-geïnspireerd op de jungle

Verre reizen en exotische bestemmingen spreken al eeuwenlang tot onze verbeelding. Hoe kleiner de wereld digitaal wordt, hoe groter het verlangen er echt wat van te zien. Egypte, Perzi�, India, Java, China, � Stuk voor stuk bestemmingen langs de inspirerende zijderoute die al onze zintuigen prikkelen.

Silk Road Garden
Een levensechte jungle scenery als eyecatcher in je interieur. Een Bengaalse tijger sluipt behoedzaam dichterbij uit het woud, je ziet de levensechte vegetatie en hoort de roep van exotische vogels. De bedrukking op een echt textiel met een natuurlijke look, in combinatie met een subtiele, gouden ondergrond brengt dit groots panoramisch decor tot leven.
Dit decor is verkrijgbaar met of zonder Bengaalse tijger in het motief.

Java
Een uitbundig botanisch design van tropische bladeren met het gevoel van een handgeschilderde muurbekleding. Gedrukt in levendige kleuren op een fil-�-fil van jutedraden. Deze geven een ongekende diepte en bijzonder natuurlijk aspect aan de muur.

Tasar
Tasar is ge�nspireerd op echte zijde. Mooi door zijn eenvoud, met de subtiele onregelmatigheden van zijdeweefsel. Dit natuurproduct resulteert altijd in een rijk kleurenpalet zonder ooit opdringerig te zijn.

Sumatra
Een levendig decor, gedrukt op de zijde uni Tasar, en ge�nspireerd op de jungle van Sumatra, een tropisch regenwoud met de meest diverse fauna en flora. We ontdekken de neushoornvogels en kapucijnaapjes in hun natuurlijke habitat.

Eri
Eri maakt van elke wand een uniek object. Pure luxe. Ge�nspireerd op een open geweven zijde, aangebracht op een ondergrond van kostbare hoogglansfolie. De warme gloed van het edelmetaal schijnt door de fijne mazen van de stof, voor een meer uitgesproken en exclusieve uitstraling.

 

Bron: Arte

 

Inspiratie & Advies

Partners at Home

Witte Paal 300

Schagen

0224213554

Terug naar alle nieuws
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”