11.12.19

Exclusief leer op de muur

Leer op de muur was tot enkele jaren geleden een redelijk onbekende toepassing. Nu is een wand bekleed met leer bij uitstek de eye-catcher. Zeker wanneer u op zoek bent naar een exclusieve, chique en tegelijk ook stoere uitstraling in uw huis of werkomgeving. Een leren wand heeft een eigen karakter, een luxe wandafwerking met een markant accent.

Alphenberg is d� leerspecialist voor uw interieur

Bij Alphenberg draait alles om leer. Leer is onze passie. We verwerken het daarom met liefde in uw interieur. En dat kan op veel verschillende manieren. Leren tegels zijn daar een goed voorbeeld van. Wij durven met trots te zeggen dat wij onszelf een betrouwbare partner kunnen noemen. Door onge�venaarde vakkennis en out of the box denken, het leveren van perfect maatwerk. Altijd in nauw overleg en in samenwerking met u als opdrachtgever uiteraard!

Toepassingen van wandleder

De unieke kwaliteiten van leer maken het bij uitstek geschikt voor toepassing op o.a. wanden. En het begrip wanden zijn in dit opzicht heel ruim te nemen. Eigenlijk kun je wel stellen dat al het leer wat wij produceren geschikt is om op een verticale drager te verwerken. Denk daarbij aan de achterwand van een vrijstaand keukenblok, een haardwand een zuil of een kamerscherm. Eindeloos veel mogelijkheden voor exclusieve leren wandafwerkingen.

100% echt leder

Het leer wat wij gebruiken voor leren wanden komt uit het eigen atelier van Alphenberg. Alle processen voor de bewerking van de huiden gebeuren binnen ons eigen bedrijf. Het leder wordt door onszelf �gemaakt�. Daarom hebben wij altijd de hoogst mogelijke controle over de bewerkingsprocessen. Denk daarbij aan de voorbewerking, de kleur en de afwerking tot het juiste formaat.

 

Bron: Alphenberg

 

Inspiratie & Advies

Partners at Home
Witte Paal 300
Schagen
0224 213554

Terug naar alle nieuws
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”