11.1.17

Eindelijk een partner in huis die alle klussen aanpakt!

U kent het gevoel misschien wel. U bent uw huis aan het bouwen, verbouwen of restylen en u moet keuzes maken. Heel veel keuzes... welke kleur wordt de muur, wat voor vloer wil ik, welke meubelen passen hier bij? Vaak komt u dan toch bij witte muren en de geijkte accessoires uit. Maar wat als er nu een bedrijf is, die dit allemaal voor u uit handen kan nemen en een interieur aanmeet die u past als een warme jas? Een interieur waar u zich volledig op uw gemak voelt en wat zich onderscheidt? Dan bent u bij Partners at Home aan het juiste adres.

 

Totaalpakket

Wij bieden onze klanten een totaalpakket aan. Dit houdt in dat een klant geholpen wordt door één van onze stylistes, die aan de hand van de wensen een compleet interieur samenstelt. Wij nemen mensen die hier binnenkomen aan de hand en creëren iets wat volledig bij die persoon past. Wij  ont-zorgen dus volledig. In de meeste gevallen komen we ook bij de klant thuis kijken hoe de situatie is, en letten daarbij op zaken zoals bijvoorbeeld de lichtinval. Maar als iemand alleen een pot verf met kwasten nodig heeft, dan kunnen we die natuurlijk ook goed van dienst zijn.

 

Gratis interieuradvies

Voor het interieuradvies wat we geven rekenen we geen tarief. We hopen natuurlijk wel dat het aansluit op de wensen van de klant en dat ze uiteindelijk van onze diensten gebruik gaan maken.

 

Bent u ook van plan om met uw interieur aan de slag te gaan?

 

Partners at Home

Witte Paal 300, Schagen

Terug naar alle nieuws
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”