19.6.20

Een houten-, laminaat- of PVC-vloer? Laat u adviseren door de vloerenspecialisten van Partners at Home

Van houten vloeren, marmoleum, laminaat en PVC-vloeren tot tapijt, karpetten, plinten ondervloeren en onderhoudsproducten. Het leggen en stofferen daar zorgen onze vakkundige medewerkers voor. U kunt rekenen op een deskundig advies, hoogwaardige kwaliteit en op maat gemaakte producten. Voor uw complete interieur. Makkelijk toch?

Houten vloeren
Natuurproduct, verkrijgbaar in een groot aantal varianten. Vele houtsoorten in een stijl naar wens (oud, doorleefd, nieuw, strak). Ook zijn de kleuren via speciale behandelingen te be�nvloeden.

Laminaat
Planken- of tegelvloer, leverbaar in elke woonstijl. Onderhoudvriendelijk. Dat is j�renlang genieten dankzij het duurzame en slijtbestendige karakter.

Marmoleum
Kleurrijk natuurproduct met een warme uitstraling. De kameleon onder de vloeren. In vele ruimten toepasbaar. Er zijn eindeloos veel combinatiemogelijkheden in patronen en figuren. Ook leverbaar met clicksysteem.

PVC-vloeren
Vloeren, ontwikkeld voor intensief gebruik. Leverbaar in planken- of tegeldessins. Echt� maar toch kunststof. Makkelijk bij het cre�ren van patronen in vloeren. Uitermate geschikt bij vloerverwarming.

Vinyl

Gemakkelijke vloer die dagelijks onderhoud heel eenvoudig maakt. Biedt comfort en heeft een geluid-dempende werking. Een natuurlijke uitstraling dankzij � onder meer � reli�f, matte finish en dessinherhaling. 

Tapijt

Comfortabele vloer die in elke ruimte sfeer en behaaglijkheid brengt. Leverbaar in klassieke, moderne, jeugdige en sportieve uitvoeringen. Een vloer die de sfeer in een ruimte bepaalt.

 

Terug naar alle nieuws
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”