17.1.20

Dynamic Concrete- de PVC vloer met een industrieel karakter

Het gevoel en uitstraling van een rauwe betonvloer maar toch warm, comfortabel en budgetvriendelijk. Dynamic Concrete, met Black Tex Back voor exclusieve eigenschappen, geeft een ruimte direct een hip industrieel karakter. De speciale toplaag zorgt daarbij voor een natuurlijk effect en touche. De Dynamic collectie is o.a. ook verkrijgbaar in een Marmo, Stone, Cemento, Chips, en Lino uitvoering.

Interfloor Black Tex Back

De ongeévenaarde Interfloor Dynamic Black Tex Back Collectie bestaat inmiddels uit meer dan 20 dessins!

Interfloor Black Tex Back is een uiterst duurzame, stabiele en robuuste basislaag waarop het PVC vinyl is geproduceerd. Functionaliteit en design waren de essentie bij het ontwikkelen van deze unieke zwarte rug voor de perfecte vloer om op de wonen en te werken.

Deze zwarte compacte backing met dubbele wapening is extra stabiel en vormvast wat resulteert in een zeer luxueus en comfortabel vinyl. Daarbij zorgt Black Tex Backing voor een betere warmte isolatie en draagt bij aan een verbeterde akoestiek. De geluiddempende werking maakt dat uw interieur stiller wordt en vermindert contactgeluid, naar bijvoorbeeld benedenburen, aanzienlijk.

Vinyl met Black Tex Bac is tot maar liefst 40 m_ los te leggen. Gezien er geen lijm nodig is zorgt dit voor een flinke kostenbesparing. Bij grotere oppervlakten boven de 40 m2 is zgn. pick up of antislip lijm in de meeste gevallen voldoende. Deze lijm kan eenvoudig met een roller aangebracht worden op de vloer en na droging kan het vinyl er als het ware als antislip op gelegd worden.

De eerste en enige echte naadloze PVC vloer op 400 cm breed!

De egaliserende werking van de rug, welke een hoge weerstand heeft tegen indrukken van onderaf, maakt dat er bij lichte oneffenheden van de vloer geen voorbereidingen nodig zijn. Dit in tegenstelling tot pvc stroken of LTV waarbij de ondergrond volledig glad moet zijn en er daardoor veelal geëgaliseerd moet worden, wat voor extra kosten zorgt. 

Door terugwinning van grondstoffen bij de productie is deze backing milieuvriendelijk. Dit maakt dat Black Tex Back niet alleen sterk en luxueus is maar ook duurzaam en ecologisch.

 

Bron: Interfloor

Inspiratie & Advies:

Partners at Home

Witte Paal 300

Schagen

0224 213554

 

Terug naar alle nieuws
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”