6.7.18

De perfecte vloer voor iedere kamer

Eetkamervloeren

Een elegant etentje bij kaarslicht. Een exquise diner. Of waarom geen avond met een origineel thema ... De eetkamer is de plaats waar je gasten samenkomen. Ze zijn piekfijn uitgedost en verwachten ook van jou dat je alles uit de kast haalt. Naast een overheerlijke maaltijd, een mooi gedekte tafel met bijpassende stoelen, een damasten tafelkleed en wie weet zelfs een protserige porseleinkast � grapje �, is er nog iets waarmee het perfecte etentje kan staan of vallen: de vloerbekleding van je eetkamer.

 

Badkamervloeren

Je badkamer is de plaats waar je helemaal tot rust kan komen � en ook waar de kinderen gieren en plonzen in de badkuip. Je neemt er een verkwikkende douche nadat je intensief hebt gesport en werpt er nog een blik in de spiegel om te zien of je outfit helemaal in orde is voor je de deur uitgaat. Het spreekt voor zich dat je voor je badkamer een vloer wilt die waterbestendig en onderhoudsvriendelijk is.

Slaapkamervloeren

Hier maak je het extra knus om zachtjes weg te dromen en doe je daarna je uiterste om de wekker te negeren: de slaapkamer is de plaats waar comfort het allerbelangrijkst is. Naast een warm bed en een zacht hoofdkussen verdien je natuurlijk ook de perfecte vloerbekleding voor je slaapkamer.

 

Kinderkamervloeren

Wil je echt het perfecte plekje cre�ren waar je kleine hartendief kan slapen, rondkruipen en spelen? Een knus bedje, leuke posters aan de muren, de warme gloed van een nachtlampje, een donzig zachte speelmat op de vloer ... Alleen het beste is goed genoeg voor jouw baby. Tijd om vloerbekleding te kiezen die aan alle eisen voldoet!

 

Advies & Inspiratie

Partners at Home

Witte Paal 300

Schagen

0224 213554

Terug naar alle nieuws
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”