27.10.16

Dag en nacht licht in huis

Een klant van Chrissy, styliste bij Partner at Home, ging verhuizen van de Noordkop naar Aalsmeer. Naar een prachtig vrijstaande woning tussen de kassen�

 

�Een droom die uitkomt. Zo noemde mevrouw de Waal haar verhuizing naar Aalsmeer. Natuurlijk zal zij de nuchtere West friezen missen, maar de nieuwe baan van haar man en een prachtige vrijstaande woning in de randstad maken alles goed.

 

Als interieurspecialist ging bij haar langs voor een gratis stijladvies voor het nieuwe huis. Al snel bepaalden we de kleuren en een basis voor de verdere inrichting. Kijkend naar buiten vielen mij de hoeveelheid kassen op die zich rond het huis bevonden. Natuurlijk niet zo vreemd in Aalsmeer, het mekka van de Nederlandse bloementeelt.

 

Kassen draaien echter wel vierentwintig uur per dag. Ook de verlichting ervan. Mevrouw de Waal bevestigde dat. Het wordt nooit echt donker in de weilanden rond de Bloemenveiling zo bleek tijdens het klussen in de avonduren. Bij de keuze voor de raamdecoratie moest hier rekening mee worden gehouden.

 

Zeker aangezien het hele gezin gewend is aan slapen in het pikkedonker. Ik adviseerde daarom te kiezen voor verduisterende shutters. Een praktische oplossing, en perfect passend in de gekozen landelijke stijl. Daarnaast hebben we passende overgordijnen uitgezocht, die de gewenste sfeer in de slaapkamers bracht.

 

Met ogen open dus een prachtig plaatje. Maar ook zorgend voor een goede nachtrust ;)�

 

 

Ps. Wilt u, net als mevrouw de Waal, ook graag gratis en vrijblijvend advies over uw interieur? Neem dan eens contact op met Partners at Home. Chrissy en haar collega stylisten zijn specialisten op het gebied van woninginrichting, zij staan voor u klaar en adviseren u graag over onze uitgebreide collectie en alle mogelijkheden!

Terug naar alle nieuws
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”