26.7.16

Daar gaat de prachtige conifeer

Na het telefoontje van mevrouw van Dalen ging Chrissy, styliste bij Partner at Home, op pad. De parasol van mevrouw was weggewaaid en had daarbij haar prachtige conifeer beschadigd�

�De relatief kleine tuin van mevrouw van Dalen ligt pal op het zuiden. Zon dus, heel veel zon. En wind. De achterburen zijn de tien koeien in het weiland van Boer Jong en die houden van een weidse omgeving.

Op een mooie, maar winderige zondagochtend wilde mevrouw haar zaterdagse krantje lezen in de luwte van haar huisje. De eerste zonnestralen van de lente waren doorgebroken en daar wilde ze van genieten.

Op de harde wind had ze echter niet gerekend en voor ze goed en wel zat, waaide niet alleen haar krant, maar ook haar parasol door de lucht. Aan Partners at Home de vraag of er een betaalbaar alternatief is voor de losse parasol in haar smalle tuin.

Tijdens mijn bezoek aan de tuin blijkt dat de tuin inderdaad smal is, maar naar verhouding vrij diep. De wens van mevrouw van Dalen is om eigenlijk het hele jaar door te kunnen genieten van het buitenleven en dus een verlengstuk aan het huis te maken. Verbouwen is echter geen optie vanwege het budget.

Lang hoefde ik niet over de oplossing na te denken. In deze tuin is een elektrische knikarmscherm perfect op zijn plaats. De lengte en breedte van het scherm worden op maat gemaakt. Precies passend in de smalle achtertuin, maar lang genoeg om de helft ervan te overkappen. Je kunt eronder doorlopen en een dergelijk terrasscherm kan eenvoudig worden in- en uitgerold.

Mevrouw van Dalen hoefde er niet lang over na te denken. De twijfel was er alleen over de kleur. Kies maar eens uit die enorme collectie!�
 

Ps. Vindt u het lastig om keuzes te maken? Of heeft u net mevrouw van Dalen geen idee wat er allemaal te koop is? Kom dan eens langs bij Partners at Home. Chrissy en haar collega stylisten zijn specialisten op het gebied van woninginrichting en buitenleven, zij staan voor u klaar en adviseren u graag over onze uitgebreide collectie en alle mogelijkheden!

Terug naar alle nieuws
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”