30.3.18

Curiositeiten zijn populairder dan ooit

Exotisme werkt vaak bijzonder betoverend. Wilde dieren, tropische bloemen en inheemse culturen intrigeren ons al eeuwen. We willen er alles over weten en ze allerliefst nog in real life ontdekken. Met de collectie Curiosa van Arte hoef je geen kilometers te reizen om op ontdekkingsreis te gaan.

Curiositeiten zijn populairder dan ooit. Steeds meer mensen maken van hun interieur een minimuseum vol rariteiten, bijzondere souvenirs en vintage affiches. Arte liet zich inspireren door exotische snuisterijen, dieren en natuurelementen om zo je ontdekkingsreis in eigen huis voort te zetten.

Japans schouwspel

Lotus, een ode aan de chinoiserie, neemt je mee op een rondreis door Japan. Het natuurtafereel toont onder meer paradijsvogels, pauwen en lelies.

Pluimenweelde

De pluimen van een pauwenstaart zijn hypnotiserend mooi. In Peacock vormen ze dan ook d� inspiratiebron voor een geometrisch patroon in creatieve kleursamenstellingen.

Botanische dromen

Grove toont een weelde aan groen en zet de tropische trend voort. Een botanische tuin was nooit eerder zo toegankelijk.

Steltenlopers

Deze stijlvolle flamingo�s kennen we al uit de collectie Avalon. Het blijven �chte blikvangers die je doen wegdromen naar heldere lagunes en exotische stranden.  

Florale moderniteit

De bloemenprint van Delight lijkt wel geborduurd en heeft dan ook een vintagelook. Een florale lust voor het oog.

BeestenboelMonkey see, monkey do! De speelse aapjes van Langur vermaken zich perfect op jouw muren zonder de boel op stelten te zetten.

 

Inspiratie & Stijladvies

 

Partners at Home

Witte Paal 300

Schagen

 

Terug naar alle nieuws
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”