4.4.20

Buitenzonwering nodig ? Wij komen naar u toe!

Thuisservice

� Wij nemen stalen voor u mee

� U kiest thuis het type, de kleur etc. 

� Wij meten in

� U ontvangt onze offerte per mail

KNIKARMSCHERMEN nu met GRATIS MOTOR T.W.V. �350,00*

Zonneschermen zijn er in vele soorten en maten, maar hoe zorg je nu dat je kiest voor het zonnescherm dat het beste bij jouw woning of terras past? Graag laten wij je zien waar je op moet letten bij de aanschaf van een zonnescherm.

Afmeting zonnescherm

Vanzelfsprekend is de gewenste afmeting van het zonnescherm van invloed op de keuze die je maakt. Heb je een groot terras, dan wil je hier natuurlijk ook optimaal gebruik van kunnen maken. De maximale breedte van type zonneschermen varieert van 6 meter breed tot wel 12 meter breed. Ook de uitval van de zonneschermen varieert per type, zo is het mogelijk een zonnescherm met een uitval tot wel 4 meter te kiezen.

Omkasting doek

De omkasting van een zonnescherm noemt men de cassette. Standaard zonneschermen zijn uitgevoerd zonder omkasting. Dit betekent dat het doek van het zonnescherm niet beschermd is tegen (weers)invloeden van buitenaf. Kies je voor een zonnescherm met een semi- of volledige cassette dan is het doek van je scherm beschermd tegen vuil, stof en regen. Dit komt de levensduur en uitstraling van het doek enorm ten goede. Aangezien de cassette van het zonnescherm aan de gevel van je woning hangt wil je graag dat deze in stijl mooi aansluit. Er zijn zonneschermen met een ronde, afgeronde of rechthoekige cassette.

 

KNIKARMSCHERMEN    VERANDAZONWERING    TERRASOVERKAPPINGEN    MARKIEZEN    SCREENS    HORREN

 

*Vraag naar de actievoorwaarden in de winkel

 

Meer info:

 

 

Terug naar alle nieuws
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”