28.4.17

Buitenzonwering als verlengstuk van uw woning!

Genieten van het buiten zijn. Van de kleuren van planten en bloemen, de onbezorgde grillen van de natuur. De wind, de zon, de regen; de natuur laat zich niet dwingen, die laat zich aanschouwen. Dat kan gewoon in uw eigen tuin waar u een plek cre�ert waar binnen buiten is en buiten binnen. Een extra leefruimte bij uw woning waar u zomers van �s ochtends vroeg tot �s avonds laat comfortabel buiten bent en waar u �s winters beschut en beschermd tegen het nukkige Hollandse  klimaat van uw tuin kunt genieten.

Knikarmschermen in diverse uitvoeringen

Knikarmschermen, ook wel terrasschermen genoemd, zijn bedoeld om de zon uit huis te weren en ook  het terras van schaduw te voorzien. Daarnaast kenmerken ze zich door een vrije doorloop onder het scherm, wat ze uitermate geschikt maakt als een verlengstuk van de woning.

Terrasoverkappingen weren uitstekend de zon

Ze weren uitstekend de zon maar dienen tegelijkertijd ook als verlengstuk van uw woning. Met ��n simpele handeling d.m.v. een schakelaar of afstandsbediening zet u het
scherm op de juiste positie zoals u wilt. Zo bepaalt u zonder moeite wanneer u het scherm wilt gebruiken als zonwering of als terrasoverkapping. 

Traditionele uItvalschermen

Profiteer van een traditionele en tijdloze vorm van zonwering met een uitvalscherm uit de collectie van Noord-West Interieurs. Deze uitvalschermen zijn leverbaar in talloze kleuren.

Rolluiken; een veilig gevoel in uw woning

Uw huis is d� plek waar u zich op uw gemak moet voelen. Veiligheid speelt daarbij een essenti�le rol. Rolluiken zorgen voor veiligheid en privacy. Ze fungeren als een stevig pantser voor uw raam. Bovendien hebben rolluiken een verduisterende, geluidswerende en isolerende functie. In de zomer houden ze het lekker koel binnenshuis en in de winter houden ze de kou buiten.

Fraai vormgegeven markiezen

In de meeste situaties is het standaard markies model prima geschikt. Dit model houdt hinderlijke zonnestralen voor u buiten en zorgt tegelijk voor een stijlvolle uitstraling van uw woning. Met een klassieke uitstraling is het standaard model markies een sieraad voor iedere gevel. Bovendien kiest u zelf voor een dessin. U vindt dus altijd een markies die bij uw woning past.

 

Meer info:

Partners at Home

Witte Paal 300

Schagen

0224 213554

Terug naar alle nieuws
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”