10.5.17

Buitenzonwering

Eindelijk is hij er dan. Het zonnetje! We hebben er lang op moeten wachten, maar worden beloond. En hoewel we allemaal snakten naar wat zonnestralen, kan op een zonnige zomerdag de temperatuur in huis snel oplopen. Styliste Karin is d� expert bij Partners at Home als het gaat om buitenzonwering�

 

�Na de eerste echte warme dag dit jaar bleek het in de huiskamer van Ruud en Mieke overdag erg warm te worden. Dit hadden ze eigenlijk nooit eerder gemerkt, maar ze hebben net een kleintje gekregen en zijn dus overdag vaker thuis. In de babybox die bij het raam staat in de voorkamer liep de temperatuur aardig op.

 

[url|http://www.partnersathome.nl/pg-31013-7-101817/pagina/raamdecoratie-rolgordijnen.html|Rolgordijnen|int]
De gordijnen gingen dicht om de warmte te weren. Echt gezellig zo overdag was dit alleen niet. Hun eerste idee was dan ook om rolgordijnen voor de ramen te hangen. Die kunnen gedeeltelijk dicht, een stukje zicht blijft dan over.

 

[url|http://www.partnersathome.nl/pg-31013-7-101793/pagina/buitenzonwering.html|Buitenzonwering|int]
Mijn eerste idee was echter zonwering aan de buitenkant. Wellicht iets kostbaarder, maar met de juiste buitenzonwering verleng je de huiskamer als het ware. Het zicht naar buiten blijft namelijk hetzelfde. Bovendien kun je door het plaatsen van bijvoorbeeld een bankje in de tuin, heerlijk vertoeven onder het zonnescherm.

Zogezegd, zo gedaan. Een prachtige op maat gemaakte buitenzonwering werd besteld, zodat de kleine veilig en koel een dutje kan doen in de box. En Ruud en Mieke op het nieuwe bankje in de voortuin kunnen genieten van het zonnetje!�

 

Ps. Ook op zoek naar de juiste zonwering? Of ben u gewoon eens benieuwd naar alle mogelijkheden? Kom dan eens langs bij Partners at Home. Karin en haar collega stylisten zijn specialisten op het gebied van woninginrichting, zij staan voor u klaar en adviseren u graag over onze uitgebreide collectie en alle mogelijkheden!

 

Terug naar alle nieuws
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”