12.7.19

BRUYNZEEL DEUREN IN DIVERSE STIJLEN

Kiezen is niet altijd eenvoudig. Zeker niet als er veel te kiezen valt. En dat laatste is bij Bruynzeel deuren het geval. Want wij hebben een keur aan deuren, van een selectie van onze oorspronkelijke deuren tot en met de allernieuwste designs. Kwaliteitsdeuren met een eigen karakter en in talloze variaties te verkrijgen. Wilt u een deur met facetprofiel en facetpaneel? Met mat glas of glas in lood? Als schuifdeur of in een set als openslaande deuren? Of weet u dat nog niet helemaal? Om het u eenvoudig te maken, hebben wij alle binnendeuren ingedeeld in stijlgroepen. Laat u inspireren door de sfeerbeelden en ontdek welke deur het beste in uw interieur past. Zo wordt kiezen een stuk gemakkelijker!

JAREN 30 BINNENDEUREN

De Jaren� 30 vormden een omslagpunt waarbij het Nieuwe Bouwen in opkomst kwam, richting de functie van het gebouw en de behoeften van de bewoners. Met een strakke vormgeving en nieuwe materialen werd gestreefd naar een gezonde leefomgeving met frisse lucht en veel zonlicht. Maak een keus uit ��n van de vele authentieke jaren dertig binnendeuren

MODERNE BINNENDEUREN

Het moderne interieur kenmerkt zich door rust en ruimte met enkele designmeubels die alle aandacht krijgen. De ruimtes hebben veel lichtinval en de wanden rustige tinten. Kleuraccenten in meubels en accessoires geven het geheel een behaaglijke uitstraling. De paneeldeuren uit de stijlgroep modern maken een eigentijds interieur compleet. Stijlvol met strakke lijnen, puur en eigentijds. Onze moderne deuren zijn uitgevoerd met recht profiel en vlak paneel.

KLASSIEKE BINNENDEUREN

Een klassiek interieur is rijk, warm en royaal. Kroonluchters gecombineerd met hoge plafonds, sierlijsten of ornamenten. Lampen in glanzende materialen gecombineerd met velours stoffen. Deze stijl heeft een tijdloze elegantie waarvan een gevoel van rijkheid afstraalt. De klassieke deuren van Bruynzeel stralen een levendige klasse uit.

LANDELIJKE BINNENDEUREN

Landelijk wonen is voor iedereen weggelegd. Ook in een drukke stadsomgeving. Door bijvoorbeeld in een oud huis de dakbalken te laten zien of de muren wit te pleisteren of deze in verschoten kleuren te verven. Bruynzeel biedt een aantal stoere, robuuste deurmodellen die volledig aansluiten op het landelijke wooncomfort.

BASIC BINNENDEUREN

Bruynzeel basic deuren zijn een prima alternatief voor massieve deuren. Ideaal voor uw bovenverdieping en zolder. Deze honingraat paneeldeuren zijn wit voorbehandeld en hebben het slotgat ook al voorgeboord.

 

Bron: Bruynzeel

 

Inspiratie & Advies:

Partners at Home

Witte Paal 300

Schagen

0224 213554

 

Terug naar alle nieuws
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”