10.7.18

BINNENDEUREN ALS SCHUIFDEUR

Met schuifdeuren brengt u uw interieur weer helemaal terug in de mooie jaren '30 stijl. Schuifdeuren zijn ook een fraaie oplossing voor een mooie afscheiding tussen uw woonkamer en eetkamer of keuken. Door twee binnendeuren te combineren als schuifdeur, cre�ert u een prachtige kamer-en-suite situatie.

Houdt u van moderne binnendeuren? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor kamerhoge deuren. Deze geven een prachtig en groots effect aan uw interieur. Houdt u meer van Jaren '20-'30 stijl, dan kunt u kiezen voor prachtige glas-in-lood binnendeuren. Hiermee wordt de lichtinval behouden.


Partners at Home  levert uit de collectie van Bruynzeel een tweetal hoogwaardige schuifdeursystemen voor binnendeuren. U kunt kiezen voor een enkele deur of dubbele deur. Ook kunt u kiezen uit een systeem dat volledig wordt weggewerkt in de wand of juist een systeem op de wand. Vrijwel alle binnendeuren zijn als schuifdeur te gebruiken.

 

Glazen schuifdeuren

Partners at Home verkoopt ook  hardglazen schuifdeuren van   veiligheidsglas. De schuifdeur wordt opgehangen in een subtiel schuifsysteem met een perfect bedieningsgemak.

 

Inspiratie & Stijladvies

Partners at Home

Witte Paal 300

Schagen

0224213554

Terug naar alle nieuws
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”