19.12.18

Back to the roaring twenties

De roaring twenties: het decennium dat voor eeuwig gekend staat om de opkomst van radio, bioscoop en jazzmuziek. De mode is uitdagend en de interieurs uitbundiger dan ooit. Fast forward naar vandaag, waar de luxueuze new palazzo stijl een onstuitbare trend is. We zien er veel typische jaren 20 elementen in terug, zij het dan in een hedendaagse vorm. Die combinatie van new palazzo en de weelderige stijl van de jaren twintig vormt de inspiratie voor de collectie Insolence.

Grow
Een fil-�-fil met soft velvet touch. Het dessin is gebaseerd op een authentieke tekening uit het begin van de 20e eeuw, maar dan heel modern gebracht. De kleuren zijn opvallend en hedendaags, de tekening zelf werd vervaagd en kreeg zo een uitgelopen effect.

Temper
Het bijzondere aan deze uni is het fil-�-fil effect, dat verwerkt zit tot in de basis van het vlies. Je ziet dit heel goed aan de achterkant. Door deze techniek wordt het textieleffect op de muur zeer realistisch.

Shiver & Swing
Ge�nspireerd op de zwierige charleston jurkjes! Franjes zijn vandaag weer overal: in de mode, juwelen, handtassen �n in moderne interieurs. Maak je keuze uit vlies met een realistisch textieleffect (dessin Shiver) of een authentieke fil-�-fil met soft velvet touch (dessin Swing).

Vanity
Een moderne herringbone ge�nspireerd op de Gatsby stijl, met een fijn lijntje uitgevoerd in goudkleurig metallic.

Blast
Een hippe interpretatie van de klassieke terrazzo vloeren, die onmiskenbaar een comeback maken in onze interieurs.

Nerve
Dit dessin past perfect in de layering trend. Het is een eenvoudige tekening, maar je kan er blijven naar kijken. Welk vlak was er eerst?

Moxie
Een dessin ge�nspireerd op de klassieke, metalen harmonica liftdeuren. In de hotels in hartje Parijs zie je ze hier en daar nog wel eens.

 

Bron: Arte

 

Advies en Inspiratie

Partners at Home

Witte Paal 300

Schagen

Terug naar alle nieuws
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”