28/12/23

EEN ANDERE AANPAK

Betrek je een nieuw huis, dan kiezen de meeste mensen ervoor om pas te verhuizen als alles af is. Anders komt het er immers niet meer van. De bewoners van deze prachtige villa bewijzen het tegendeel. Zij besloten het anders aan te pakken.Ze gingen eerst wonen en leven in hun nieuwe huis, om na een paar jaar de puntjes op de welbekende ‘i’ te zetten. Het grote voordeel? Je kent je huis door. Je weet hoe de lichtinval is en wat de fijnste plekjes om te zitten zijn en je weet soms net iets beter wat je wilt.

Het huis was overigens al met smaak ingericht, het miste echter op bepaalde plekken wat extra sfeer. De adviezen van styliste Maud brachten kleur op de muren en voor de ramen. Ook de trap en het toilet kregen een metamorfose. Net als de vloer, die werd geolied door de Partners at Home vakmannen.

Het resultaat? Het huis is een thuis geworden. En nu de benedenverdieping helemaal af is, is het tijd voor boven. Besloten is ook het kantoor een make-over te geven. Geïnspireerd door de opknapbeurt van de woonkamer, maakt Partners at Home binnenkort het plaatje compleet.

No items found.